martes, 30 de octubre de 2012

Coneixeu aquestes utilitats de Google?



Google, el buscador més utilitzat en tot el món, ens ofereix moltíssimes utilitats que, sovint, no se solen conèixer i que ens permeten alleugerir les nostres recerques. 

 
 Algunes d’aquestes aplicacions, són les següents: 

1.   Previsió meteorològica: escrivint al cercador “weather:” seguit del nom del lloc del qual en volem saber el temps.
2.  Buscador de vols: escrivint la paraula “flights” al cercador, seguida dels noms de les ciutats d’origen i destinació o els codis dels seus aeroports.
3. Calculadora: escrivint qualsevol operació matemàtica al requadre de cerca de Google.
4.  Cartellera de cinema: escrivint la paraula “movie:” seguida del títol de la pel·lícula que voleu veure.
5.  Traductor: escrivint “translate” seguit de la paraula o frase, entre cometes, que voleu traduir, l’idioma original i el de destinació.
6.    Gràfics de funcions: escrivint una funció al cercador, el primer resultat de la cerca serà la seva representació gràfica.
7.     Text exacte: escrivint el text entre cometes, el cercador ens buscarà les paraules juntes i en aquest ordre. 

Tal i com podem observar, hi ha mil i una opcions per facilitar-nos la feina a l’hora de cercar en Google. Es tracta d’opcions que ni jo mateixa coneixia fins fa uns dies, i les quals vull donar a conèixer, ja que trobo que són realment pràctiques.
Google és una eina que, ja per si mateix, ens ajuda molt en el moment de buscar informació sobre qualsevol tema; i, si a sobre, coneixem i posem en pràctica aquestes utilitats que aquí presento, encara podrem alleugerir molt més la nostra tasca evitant perdre el temps obrint enllaços que no ens interessen, o bé trobant les solucions directes als nostres dubtes. 

Aquí us deixo alguns enllaços on s’especifiquen aquestes aplicacions de Google i la forma de fer-les servir:

Us animo a que proveu i utilitzeu aquestes prestacions de Google!




No hay comentarios:

Publicar un comentario